Specialister i
K/S-anparter og secondaries

Med mere end 1.000 handler i Danmark og Tyskland har vi dokumenteret erfaring med prisstillelse af K/S-anparter og secondaries.


Din partner i anparter

I Anpartner har vi mange års erfaring med vurdering af anparter i K/S-selskaber og handel med secondaries. Derfor giver vi en fair og realistisk vurdering, som gør alle parter tilfredse.

At handle med secondaries betyder, at vi køber og sælger anparter i igangværende projekter.

Vores prisstillelse og købstilbud giver dig en mulighed for et exit af et K/S-projekt, når det passer ind i dine investeringsplaner eller din livssituation. Øget mulighed for omsætning af anparter er med til at gøre investeringer i K/S-selskaber endnu mere attraktive.

Skal vi tage en uforpligtende snak?


En del af
Schou & Partners

Anpartner er en del af Schou & Partners A/S, som er specialiseret i handel med secondaries, primært på det tyske og danske ejendomsmarked.

Markedet for ejendomsanparter i Tyskland udgør over 400 milliarder Euro, og gennem det seneste årti har Schou & Partners via mere end 1.000 handler opbygget stor erfaring med prisstillelse og handel med secondaries. Schou & Partner forvalter i dag investeringer for mere end 1,1 milliard kroner og er en kendt og respekteret handelspartner på den tyske børs for secondaries.

De erfarne medarbejdere i Anpartner og Schou & Partners har unik og værdifuld indsigt i prisstillelse af K/S-anparter. Baseret på grundige analyserer af blandt andet regnskaber, markedstendenser og finansieringsaftaler tilbydes du en fair og korrekt markedspris for dine anparter.